sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Reteta Succesului

Da....ati citit bine. Am gasit reteta succesului.

M-a uitat astazi la o emisiune si brusc am realizat k reteta succesului sta chiar in fata noasta pe micile ecrane in special atunci cand vizionam , interesati stirile mondene.

Pai cum care e aia ? Nimic mai usor.

Se ia una bucata fata blonda cu parul lung. Daca nu e blonda rezolvam cu fata si-I vopsim parul. Daca nu are parul lung rezolvam cu stilistul si-I punem extensii.

Fata poate sa fie si cuminte nu-I nici un impediment. In 2-3 luni trebuie sa devina alcooica si sa ajunga la dezintoxicare. Dupa ce iese trebuie sa promita solemn ca n-o s-o mai faca.

Se lasa lucrurile la fiert si prajit vre-o 2 luni, intre timp fata trebuie neaparat sa devina anorexica bulimica, dependenta de droguri si alcool.

Ingredientul cel mai de success este excesul de viteza, mersul pe contrasens, lovitul unei alte masini sau chiar a unui om iar ca reteta sa fie completa se ia fata si se baga la puscarie pentru cel putin 5 zile de unde va fi eliberata conditionat din cauza unei caderi psihice.

Caderea psihica o sa se reflecte in imaginea fetei atunci cand, arestata la domiciliu fiind isi va taia frumoasele bucle improvizate de stilistul nostru .
Dupa toata aceasta tevatura, care trebuie sa dureze cel putin un an, buclele ii for fi inlocuite cu succes la salon si se va relua procedeul.

Uite astea mie-mi fac greatza !!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

looooooool cata imaginatie