joi, 22 aprilie 2010

Mergem la teatru

Bine, bine, nu MERGEM ci merg. Merg pentru ca restul lumii pare-mi-se a avut parte in copilarie de o reprezentatie esuata a Motanului Incaltat pe la Tandarica. Da, sunt de acord ca Antonio Banderas e mult mai bun in rolul asta mai ales ca nu tre sa-i vezi moaca dar totusi, fi-ti rezonabili, mai da-tii teatrului o sansa.
Revenind in actualitate, MARE EVENIMENT MARE la Teatrul National Bucuresti (pentru astia mai tineri TNB, sau cladirea aia mare din centru Bucurestiului pe care va urcati voi ca sa ajungeti pe terasa La Motoare) : Hamlet de William Shakespeare pe 24 si 25 Aprilie. va fi jucat de o trupa nemteasca in frumoasa dar intortocheata limba germana-noroc ca incerc sa descifrez de ceva vreme un ghid de conversatie roman-german (pentru ca romanii nu-s in stare sa-l puna in scena... OK, OK, nu critic, anunt) cu subtitrare in limba romana pentru astia mai neintruiti dintre noi. O sa fie "cel mai film 3D" din cate ati vazut.
Vestea am aflat-o de pe site-ul Kudika recte : http://www.kudika.ro/articol/timp-liber~alternatimp/8226/hamletul-din-constelatia-shakespeare.html. Se pare ca abonarea la un site de moda are avantajele ei.
Revin cu un update duminica seara cand ma intorc de la paranghelie.

Niciun comentariu: