vineri, 4 iulie 2008

I told you so honney ....

Pe fata aia blondutza cu trei ani mai mica decat ea nici o data n-a considerat-o cea mai buna prietena a ei. Nici cand se jucau in pod si nici cand isi spuneau ofurile una alteia si plangeau ca niste fraiere. Dar ce a stiut din tot deauna este ca - in ciuda faptului ca sunt aceeasi zodie si ca blonduta este mai mica decat ea – in tot deauna tipa a fost mai realista. A privit viata cu mai mult optimism si nici o data nu i-a fost frica sa spuna “I told you so..”.

Nici ziua de azi nu e diferita.

I-a spus de un million si ceva de ori sa nu se mai increada in oameni. Cu toate astea Clara iar s-a pacalit avand incredere orbeasca in prietenele ei si a ajuns iar la lacrimi.

E trist sa iti inchipui ca o astfel de persoana chiar exista. A jurat ca n-o sa se mai bazeze nici o data pe prietenele ei si stie ca n-o sa se tina de promisiune.

Tot timpul a avut incredere in oameni, a avut speranta ca oamenii se pot schimba. Ca pot sa devina si altceva decat egoisti si de fiecare data s-a inselat.

Acum si-o inchipuie pe fata blonduta,cu parul ondulat “natural” - asa cum ii place ei sa spuna – in capatul celalalt al mesei din restaurantul McDonald, sustinandu-si cu o mana obrazul si spunand cu incredere: “honey, I told you so…”

Un comentariu:

Etre spunea...

BA,.ASTA E DEPRE MINE.,BA,I LOVE YOU SI AM ID NOU SI VREAU SA TE VAD SE NUMENTAGEVITA,.===========
\


STE VI

vintagevita asta e idul. si nu stiu sa scriu la cactu asta de laptop